Referencekøkkener

 

Referencekøkken begrebet betyder at vi skal bruge danskmonterede køkkenbilleder til vor brochurematerialer og generel markedsføring for året 2016/2017. Vi glæder os allerede til at brokoble europæisk >Spitzenklasse< med kreativ dansk hygge helt ned i mindste detalje.

I samarbejde med Europas største køkkenfabrikker søger vi netop nu 60 familier, som bestiller køkken inden den 31. juni2016. Køkkenet skal være færdigmonteret senest 31. august 2016, sideløbende søges lokationer ved København og Århus
Vi skal bruge almindelige, luksuriøse, minimalistiske, store og små køkkener til vor skandinaviske markedsføring – Så til udvalgte kunder byttes billeder ud med store rabatter.

  • Kvalitetsniveau:
  • Unoform, Kvänum, Poggenpohl

leicht logo

DRØMMEN TIL DET NYE KØKKEN BEGYNDER HER

Vi har allerede monteret forskellige typer køkkener over hele landet, hvoraf nogle bruges som midlertidige showrooms, i vort nye domicil i Åbenrå monteres der i øjeblikket 30 udstillingskøkkener, tilpasset den skandinaviske stil.

Ved at kigge under referencekøkkener på de respektive køkkenfabrikker sider, kan du se hvor mange referencekøkkener, der er af hver fabrikant.

Eneste ulempe/fordel ved referencekøkkener er, at Køkkener24/Multikøkkener har vetoret, da billederne af køkkenet skal bruges i vor markedsføring bagefter.

Til referencekøkkenerne tilbyder vi normalt NoRisk, det vil sige at vi har ansvaret for opmåling, levering og montage.

Vi søger også kunder til selvafhentning lige over grænsen, her spares normalt yderligere 10% på prisen, da der handles via vort tyske køkkenselskab.

Vi har kunder der har sparet over 200.000 kr. på køkkenprojekter, så det er værd at have Køkkener24/Multikøkkeneri tankerne når der skal købes nyt køkken.

Hvis du er interesseret i et referencekøkken, så udfyld nedenstående formular og send den til os, husk tlf. nr., så tager vi kontakt til dig.
For at vi hurtigere kan lave 3D tegninger, vil det være en fordel hvis du allerede har skitser eller andet, som indikerer dine køkkendrømme.