Indledning

Kære læser

Køkkenet er i dag hele familiens samlingspunkt, det er her man laver mad, læser lektier, ser TV og har gæster. Derfor stiger kravene til køkkenet med hensyn til optik, funktion og tilpasning til de individuelle behov og de rigtige arbejdshøjder også.

På de følgende sider giver KØKKENER24 tips og gode råd i forbindelse med planlægning og indretning af jeres nye køkken og en oversigt over indvendigt udstyr/tilbehør. Derudover er der en beskrivelse af den aktuelle teknik inden for husholdningsapparater med hensyn til ydelse, funktion, komfort og miljø.

KØKKENER24 har udviklet et køkkenkoncept, som revolutionerer køkkenbranchen. Ikke nok med, at du sparer mellem 20 og 25 % på dit nye køkken – du kan også vælge mellem et sortiment, der er dobbelt så stort, end hvad den samlede danske køkkenindustri kan tilbyde.

Det giver prisbesparelser og de bedste muligheder for dialog med kunden. Vi sælger ikke køkkener over Internettet, men en stor del af sortimentet kan ses på vores hjemmesider, hvorfra der også kan bestilles brochurer fra de forskellige køkkenproducenter. Via email, fax eller post korresponderes der med virkelighedstro 3d-tegninger, der løbende tilrettes, indtil det helt rigtige køkken er udformet.
Vi bruger vore kunders køkkener som showroom, der vil indenfor en overskuelig fremtid være kompetence udstillinger rundt omkring i landet.

Vi har lige den type køkken, du ønsker. Vi har German Made Kitchens, vi forhandler de største tyske køkkenproducenter. Her findes alt fra superminimalistisk design til landstilskøkkener.

Efter bestilling af brochurer på den type køkkener, du er interesseret får du kontakt med en køkkenarkitekt, som vi er ved at ombygge et landsdækkende netværk af.

Køkkenarkitekten hjælper med at finde det rigtige køkken til lige netop jeres behov og lokalisere den stilretning, der falder bedst i jeres smag. Der laves digitale billeder af jeres nuværende køkken, som senere i processen danner grundlag for de 3d-tegninger, som køkkentegneren producerer.

kare_laser_side_2_web

I 6 ud af 10 tilfælde ønsker kunderne en “Monteret All Inklusiv ” løsning på køkkenet og vi har derfor ligeledes et bredt sortiment af bordplader, tilbehør, vaske, blandingsbatterier, hvidevarer og sågar forskellige trægulve.

Alt monterings- og renoveringsarbejde udføres efter ønske.
Da det jo handler om jer og jeres nye køkken, er det vigtigt, at I kender jeres behov og ønsker for køkkenets funktion. Denne lille folder er en god hjælp, når i skal til at planlægge og indrette jeres nye køkken – der er nemlig mange svære beslutninger undervejs bl.a. ved valg af køkkenelementer, hvidevarer m.m.

Jeres personlige forestillinger kan bedst realiseres sammen med en køkkenarkitekt, som forstår at strukturere alle jeres køkkenønsker, omsætte dem i praksis og udforme en detaljeret skitse, som svarer til lige netop jeres smag og som er tilpasset hele familiens behov.