KøkkenGuiden

1Grundlaget
2Køkkenplanlægningen

 

3Opbevaring
  • Gennemtænkt opbevaring, skuffer eller skabe
  • Alt lige ved hånden, teknikken tæller
  • Indvendig kapacitet, plads til det hele
  • Alsidig udnyttelse – skab mere plads
  • Smukke møbler beriger køkkenarkitekturen
  • Perfekt indeni – det ved du først når du bruger det
  • Altid i bordhøjde, den erdonomiske højde

 

4Forberedelse
  • Køleskabe – fra standard til forrådscentre
  • Lær af professionelle kokke, de ved det
  • God forberedelsesplads skal overvejes nøje
  • Valg af bordplade – en svær beslutning
  • Alt på rette plads, funktionelle detaljer

 

5Tilberedelse
  • Kreativ madlavning er en udbredt hobby
  • Madlavning i nye og flotte dimensioner
  • Tænd og nyd – men først information og fakta
  • Nye ovne er mede end varm luft
  • Lufte går aldrig ud af de stærke emhætter
  • Gode køkkenredskaber og funktionalitet efterspørges

 

6Vaske og miljø
  • Ægte multitalender, de nye vaske er funktionelle
  • Gennemtænkt arbejdesplads som ikke kun er til tallerkenopvask
  • Vaske- og materialevalg er en vigtig disposition
  • Opvasken klarer sig selv! Lyt – stilleleg!
  • Komfortable blandingsbatterier, super ergonomi og funktion
  • Gennemtænkt tilbehør ved tilberedningen

 

7Info og service
  • Tænk miljøvenligt, vore børn skal også leve
  • Forberede samtalen med køkkenarkitekten
  • Montage, en sikker vej til at undgå ærgrelser