Stål

STÅL

NYHED – nu kan du også få verdens mest eksklusive stålbordplader fra Blanco Steelart. Kompromisløs kvalitet, designs, der tiltaler det kræsne publikum – tykkelser fra 6-100 mm med verdens mindste radiushjørner – skræddersyet til dit køkken med integration af Blancos kendte Flow, Divon, Claron og Zerox vaske.

STÅLBORDPLADER FRA BLANCO STEELART UDEN KONKURRENCE.
Årtiers erfaring i fremstilling af rustfrit stål er afspejlet i de eksklusive STEELART stålbordplader, hvor kun fantasien sætter grænser for hvad Blanco kan. Blanco har år efter år bevist at de er den mest innovative fabrik, når det gælder stålbordplader, hvor topmodellerne Flow, Divon, Claron og Zerox integreres i disse fantastisk flotte bordplader.

Med stor kærlighed til usædvanlige detaljer i præcis forarbejdning rustfri stålbordplader efter dine ønsker. Blanco imponerer med et tidløst æstetiske og usædvanlige funktionelle detaljer, med velformet design og kompromisløs kvalitet, samt fortsættende med at sætte nye trends i verdenen af “living kitchens”.

Der er fint forarbejdede detaljer og udelukkende valg af kvalitets materialer, der gør forskellen.

Aller nyeste produktionsteknologi garanterer fremragende kvalitet med homogene flader og præcist forarbejdede former. dette er nogle af nøgleordene der retfærdiggør de høje kvalitetskrav som omgærer STEELART, som er kompromisløshed og perfektion i alle detaljer, specielt de små.

NYHED 6 MM SOLID EGDE
Massiv 6 mm kant med 1 mm radius, leveres også som model “svævende forkant”, specielt her ser vi Steelart stoltheden og den ekstreme faglige dygtighed, hvor alle detaljer spejles i den eksklusive skønhed fra verdens førende fabrik indenfor eksklusive stålbordplader. En radius på kun 1 mm imponerer med teknisk avanceret produktion på højeste niveau og giver bordpladen et klart og enkel look.

Det eksklusive design med koniske kanter giver bordpladen et karakteristisk udseende, elegant kombineret til en kunn 12 mm tynd bordplade.

FÅ ISVEJSES DE KENDTE VASKE FRA BLANCO SAMT KOGEPLADEN – SELVFØLGELIG.
skræddersyet til dit køkken med integration af Blancos kendte Flow, Divon, Claron og Zerox vaske.

RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE
Vidste du, at forskellige bearbejdede overflader har indflydelse på den blanke og pleje karakteristik af arbejdet overflade?
Den børstet (satin) skyldes den glattere struktur nemmere at rengøre og lettere at vedligeholde end jordoverfladen (halvblank).
De materialeegenskaber af stål lukke helt fra bunden dybest set. Hver rustfrit stål bordplade med tiden bliver mindre slid. Der er tale om en såkaldt “patina”. Det samme, men ridser på overfladen med tiden, selv fingeraftryk er mindre synlige.

Regelmæssig pleje, for eksempel med BLANCO polish, her opnås en mindre følsom rustfrit ståloverflade, for mange strålende øjeblikke i dit køkken.

Yderligere information om materialet, muligheder. priser samt leveringstider og til den almindelige rengøring og vedligeholdelse af rustfri ståloverflader kan findes i vores PDF “Sådan passes rustfrit stål”.