Få et tilbud

1
Inspiration og tanker

Før i starter med at få tegninger og priser på det nye køkken, er det vigtig at i undersøger markedet for muligheder, igennem brochurer, artikler og eventuelle besøg i køkkenbutikker. Hent inspirationen, snak ideer igennem, noter jeres ønsker og drømme, kig på detaljer, kort sagt skab et billede af drømmekøkkenet.

2
Aflevering af drømme

En samtale med en indretningsarkitekt fra Multikøkkener er tiden, hvor i på telepatisk vis videreformidler jeres ønsker, drømme og vigtige detaljer til indretningsarkitekten, hans eneste opgave er intenst at lytte og notere, så han senere kan oversætte jeres nye ønsker og drømme til tegninger.
Det kan selvfølgelig også være at i allerede har køkkentegninger, en forestilling om låger, overflade, hvidevarer, bordplader m.v – Send køkkentegningerne pr. mail med en beskrivelse af jeres ønsker til [email protected].

3
Forberedelse til prisoverslag.

Køkkener24’s indretningsarkitekter benytter moderne redskaber, derfor anbefaler vi et “virtuelt” møde (foto eller lille panorama video) fra rummet hvor jeres nye køkken skal monteres.
Normalt efter at vi har modtaget dine ønsker, kontakter en af vore køkkenarkitekter dig telefonisk, for en gennemgang af hele projektet og hvilke køkkenleverandører der passer bedst til jeres nye køkken.
Så lægges din sag til vores køkken planlægningsafd., som tegner jeres nye køkken i 3D farvebilleder, herfra går sagen videre til tilbudsafdelingen, som udfærdiger det endelige tilbud, som normalt består af 3 priser, som du frit kan vælge imellem – All inklusive betyder at vi opmåler og monterer – Leveret til kantsten betyder at vi leverer køkkenet til jer og at i selv monterer, den sidste mulighed er afhentning i Tyskland, hvor i sparer fragten og 6% på momsen.

4
Det nye køkken – tegninger og pris

Tegningerne udskrives i forskellige vinkler og altid i flotte farver, vi har en filosofi om at kunderne skal have et fotorealistisk syn, der ligger tæt op af det færdige køkken.
Tegningerne kan e-mailes som PDFmappe, som 3D film, sendes som farveprint eller afleveres ved personligt møde.
Tegningerne taler indretningsarkitekten igennem med jer, er alt som altalt, skal der ændres og det væsentlige er selvfølgelig også prisen på det præsenterede køkken.